Наставникът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, разкри, че е

...
Наставникът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, разкри, че е
Коментари Харесай

Керкез: Горд съм, вратарят на Локо Пловдив е безспорен номер 1 в мача

Наставникът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, разкри, че е горделив от себе си и играчите си след първото си дерби с Локомотив, приключило 0:0. Керез дефинира „ канарчетата “ за доста по-добрия тим на терена, а за вратаря на „ смърфовете “ Динко Хоркаш съобщи, че е неоспорим състезател на мача.

„ Когато играеш по този начин и не победиш, постоянно си печален. Всичко протече по нашите проекти съвършено. Това, което ни липсваше, е попадение. Много смесени страсти има в съблекалнята. Дадохме всичко, момчетата се стараха доста, само че не успяхме да вземем освен това от този мач. Искам да благодаря на нашите почитатели, не стопираха да ни поддържат 90 минути. Беше ужасно. Съжалявам, че не победихме поради тях, само че идващия път ще се случи. За мен беше значимо, че се противопоставихме на тим, който господства в множеството си мачове и държи топката. Мисля, че се противопоставихме доста добре. Безспорен състезател на мача е техният вратар “.

„ Освен в завършващата фаза бяхме доста положителни. Дербито постоянно има доста страсти, би трябвало да сме спокойни с нашите млади и надарени играчи. Тези играчи имат голям капацитет и съм сигурен, че ще го осъществят в някой от идващите мачове. В дадени моменти играчите могат да взимат по-добри решения, а не самостоятелни. Нашите нападатели трябваше да играят по-колективно, само че не мога да им се дразня, откакто в предходните мачове вкараха толкоз доста “.

„ Атанас Чернев е състезател с голям капацитет, би трябвало да чака своя късмет. Тактическо решение беше да стартира с него. Имаме 25 играчи. Според мен през днешния ден взех положително решение да играя с Чернев и Конте “.

„ Локомотив е добър тим. Вижда се, че когато ги няма значимите им играчи, мъчно намират заместници. Горд съм от първото ми дерби и това, което се случи по трибуните. Феновете към този момент имат религия и би трябвало да поддържат “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР