Наставникът на Ботев Николай Киров заяви, че за него и

...
Наставникът на Ботев Николай Киров заяви, че за него и
Коментари Харесай

Николай Киров: Привилегия и чест е да се води Ботев

Наставникът на Ботев Николай Киров съобщи, че за него и екипа му е привилегия да водят „ канарчетата “. По-рано експертът и асистентите му възобновиха договорите си до 2020 година.

"Радвам се, че аз и екипът ми подновихме договорите си с клуба. Щастливи сме, че получаваме опция да продължим започнатото и да водим Ботев и през идващите два сезона. За нас е привилегия и огромна чест да водим огромен клуб като Ботев. Осъзнаваме, че това е и огромна отговорност и би трябвало да оправдаем упованията към нас, които сами завишихме с работата си досега. Откакто започнахме работата си в Ботев свършихме много неща и задачата ни оттук нататък ще бъде да надграждаме над постигнатото и да помогнем за развиването, както на представителния тим, по този начин и на клуба като цяло ", съобщи Киров.

Специалистът, извел "жълто-черните " до Купата и Суперкупата на България, през днешния ден подписа договор до лятото на 2020 година Нови контракти за същия период парафираха и асистентите в екипа му - асистент треньорът Иван Кочев, експертът по физическа подготовка Атанас Николов и наставникът на вратарите Тодор Попов.

Николай Киров застана отпред на Ботев в края на август 2016 година и под негово управление "канарчетата " реализираха дълго чакания триумф в шампионата за националната купа, който бе гарниран с още един трофей и почтено показване на тима в европейските клубни шампионати. След неуверения старт на актуалното състезание Ботев още веднъж набра инерция и не познава усета на провалянето към този момент повече от 3 месеца. "Жълто-черните " изпращат 2017 година в серия от 15 мача без загуба и като полуфиналисти за Купа България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР