Наставникът на Ботев Николай Киров коментира победата на тима над

...
Наставникът на Ботев Николай Киров коментира победата на тима над
Коментари Харесай

Киров: Исках да спечелим последното домакинство

Наставникът на Ботев Николай Киров разяснява успеха на отбора над Верея с 2:0 в дуел от 35-ия кръг на Първа лига, първа шестица.

"Получи се добър мач, с въодушевление, с готовност, преди мача им споделих, да играят с въодушевление и за хората, и да зарадваме почитателите с победа ", разяснява Николай Киров.

"През втората част понамалихме темпото, само че имахме обстановки, Стивън Петков е на терена, с цел да бележи, той сподели, че може да го прави. Доволен съм, че съумях да го привлека в внимателен миг ", добави той.

"Наблюдаваме играчи за селекция през новия сезон, само че чакаме да забележим какъв ще ни е бюджетът, имаме проблеми в крайната отбрана, там ще търсим футболисти, задачата е да запазим част от титулярния състав. В момента следим бранители, ще забележим кои ще са изходящите прехвърляния и ще мислим. Представянето ни в евротурнирите и спечелването на Суперкупата на България ще отбележа като достижение през сезона и серията от 15 мача с победи в другите шампионати, което демонстрира, че имаме една основа ", приключи изявлението си Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР