Наставникът на Ботев (Гълъбово) Митко Коцинов обяви след поражението с

...
Наставникът на Ботев (Гълъбово) Митко Коцинов обяви след поражението с
Коментари Харесай

Митко Коцинов: Не биваше да губим от Хебър

Наставникът на Ботев (Гълъбово) Митко Коцинов разгласи след провалянето с 0:1 от Хебър, че отборът му не е заслужавал да загуби.

" Получи се извънредно динамичен и равносилен и въпреки че падна единствено един гол публиката би трябвало да е удовлетворена. Двата тима играха намерено, като аз настоявам, че ние стояхме по-добре на терена и не биваше да загубим. Допуснахме наши персонални неточности във фаза отбрана, които ни костваха загубата.

Хубав стадион, теренът в далечния край беше тежък, само че устоя. Очаквах повече битка, само че пък футболът взе връх.

Смятам, че ние играхме добре, линиите бяха събрани и второто полувреме имахме много голови обстановки. При малко повече класа и централизация можеше да приключим най-малко едно от тези положения.

В края на мача Иван Винков остана самичък на 7-8 метра от вратата и беше задължен да вкара, след това в продължението на мача и Антон Огнянов имаше отлична опция. За това би трябвало да се съжалява.

Очаквах от Хебър да играят малко по-агресивно, само че видях два равностойни тима. Противникът не ни изненада с нищо.

Може би домакините ще бъдат по-силни следващата година. Имат ги изискванията, само че все още не мога да настоявам, че те са един от любимците в тази група ", приключи Коцинов.

Втора лига 16 кръг, неделя 24 ноември  Хебър (Пазарджик) 1:0краен резулат  Ботев (Гълъбово)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР