Наставникът на БероеНиколай Киров бе доволен от победата с 1:0

...
Наставникът на БероеНиколай Киров бе доволен от победата с 1:0
Коментари Харесай

Киров: Играта ни е далеч от вижданията ми, но важни са точките

Наставникът на БероеНиколай Киров бе удовлетворен от успеха с 1:0 над Пирин. Специалистът обаче е на мнение, че играта на тима е надалеч от неговите визии за футбол. 
 Много битка в Стара Загора! Берое с значим триумф над Пирин Много битка в Стара Загора! Берое с значим триумф над Пирин
“Независимо от отбелязването на ранния гол си личеше напрежението при нас. Личеше си неналичието на точки, само че доста работихме психически тази седмица. Когато си обратно в класирането, оказва въздействие. Сега е време да мислим за събиране на още точки, играта е много надалеч от вижданията ми, само че разбирам състезателите. Надявам се по-спокойно и със самочувствие да работят с топката. С Левски беше радикално друг дуел. Днес трябваше да се играе повече с топката, би трябвало да намерим точните реализатори за идните дуели. Имаме контузени и осъдени, тъй че ще ни бъде мъчно. Мислим да възстановим състезателите, с цел да знаем по какъв начин да подходим в идващия дуел ”, сподели Киров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР