Наставникът на Берое - Петър Хубчев даде мнението си след

...
Наставникът на Берое - Петър Хубчев даде мнението си след
Коментари Харесай

Хубчев: Времето работи за нас, ще оцелеем

Наставникът на Берое - Петър Хубчев даде мнението си след срещата сред неговия отбор и Ботев Пд, приключила при резултат 1:1. Старозагорци поведоха с гол на Джонатан, само че позволиха равнене в края на срещата, когато Реда Рабей бе прецизен.

Специалистът, който през днешния ден чества рожден ден изрази учудването си, че тимът му е приел играта в личната си половина след първите 50-55 минути. Той съобщи и че времето работи в интерес на заралии, като цел номер 1 си остава оцеляването на "зелено-белия " клуб.

"50-55 минути стояхме добре, от 3 седмици сме единствено дружно, даже не всички и мисля, че времето работи за нас. Дойдоха хора, които бяхме принудени да вземем. Битон имаше проблем с картотеката. Мога да кажа, че след въпросния интервал от 50-55 минути започнахме да мислим за отбраната и разумното се случи. Трябва да се опитаме да вдигнем физическото си равнище, не чакам това да бъде проблем против Славия ", съобщи старши треньорът.

"Преди всичко Берое би трябвало да оцелее като клуб. Със сигурност ще има няколко сериозни месеца. Мисля, че всички правят неповторима работа и ще се получат нещата. Мариани не е играл дълго. Бен и Битон не са играли дълго също. Д не не помни и Тапоко. Камара, Фуртадо и Тунгара бяха с нарушена подготовка ", показа Хубчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР