Наставникът на Берое Николай Киров обяви след днешната гръмка победа

...
Наставникът на Берое Николай Киров обяви след днешната гръмка победа
Коментари Харесай

Киров: Имахме толкова положения, колкото в предишните 6 не бяхме създавали

Наставникът на Берое Николай Киров разгласи след днешната гръмка победа с 4:0 над Спартак във Варна, че заралии през днешния ден са имали повече положения от предходните 6 дуела взети дружно.
 Убедителен Берое утежни обстановката в Спартак (Варна), Тонислав Йорданов с хеттрик Убедителен Берое утежни обстановката в Спартак (Варна), Тонислав Йорданов с хеттрик
“Днес създадохме положения, които в предходните шест не бяхме създавали. Добре се получиха нещата в офанзива, само че мачът можеше да тръгне и в друга посока, в случай че беше влезнала дузпата. Проблемите си ги имаме. Трябва да вдигнем равнището в отбрана.

Не разполагахме с крайни бранители и по тази причина избрах да излезем в този си тип. Нищо не е решено. Тепърва предстоят още по-трудни мачове. Дано успеха повлияе на самочувствието и увереността на футболистите. Предстоят ни доста тежки дуели, от окито би трябвало да вземем точки ”, сподели Киров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР