Наставникът на Берое Николай Киров даде мнението си след загубата

...
Наставникът на Берое Николай Киров даде мнението си след загубата
Коментари Харесай

Киров: Искам да се извиня на хората за продукцията, която показахме

Наставникът на Берое Николай Киров даде мнението си след загубата на своя отбор от Лудогорец. " Заралии " позволиха тежка загуба с 0:4 вкъщи.
 Лудогорец опустоши Берое за едно полувреме Лудогорец опустоши Берое за едно полувреме
" Имахме един късмет, няма позитивни неща в този дуел. Искам да се извиня на хората за продукцията, която показахме. Такава е обстановката, знам, че ще е мъчно и мъчно ще се противопоставим на тимове от първата част на класирането. Дано се сравим с тимовете от нашата рогозка най-малко до Нова година.

На нас ни беше ясно, че в случай че допуснем Лудогорец покрай нашата врата, мъчно може да се противопоставим. Няма по какъв начин да пресираме цялостен дуел. Когато нещата стигнаха до крайната ни отбрана, станаха доста неточности.

Проблемът не е в качествата на състезателите, а там, че селектирането е станало в придвижване. Идвали са хора в 4-ия, 5-ия, 6-ия кръг. От там се лъкатушкаме. Нямаме в този момент времето да действаме съществено в подготвителния развой. Всеки играч е в разнообразни стадии, почнаха и травми. Ще ги имаме проблемите до края на Нова година.

Кръстев се оправя добре, бъдещето е пред него. Когато пристигна на главната си позиция, най-вероятно ще се усеща добре. Но виждате имаме двама футболисти чартърен и те идват с травми. Играят два мача, след това два мача ги няма.

Появяват се и нови проблеми, само че на мен ми е ясно. Имам нужната воля и самообладание и знам, че в миг, в който се съберем и създадем една група, нещата ще се трансформират ", съобщи Киров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР