Наставникът на Берое - Димитър Димитров, сподели мнението си за

...
Наставникът на Берое - Димитър Димитров, сподели мнението си за
Коментари Харесай

Херо скочи на Гергинов: Четири мача режат Берое, да каже кой е нашият човек

Наставникът на Берое - Димитър Димитров, показа мнението си за и още веднъж изрази недоволството си от съдийството.

"Резултатът е много експресивен, само че на фона на играта, тимът ни не заслужаваше такава загуба. Бяхме равностойни, само че неналичието на класа в решаващите моменти реши нещата. Ако си бяхме вкарали ситуациите, можеше да се развие по различен метод мачът, макар съдийството. Това е четвърти следващ мач. Подговил съм се, слушах конференцията на Гергинов. Разбрах, че във всеки тим имало човек, отговарящ за съдиите. Искам да попитам кой е индивидът при нас, да му научи името. Не може да ни колят по подобен безсъвестен метод. Когато има проблем, с кого имат контакт те? Това е меко казано обидно. Смея да настоявам, че до момента в който не получихме втория гол, играхме доста добре. Разберете, че с такова съдийство няма по какъв начин да се играе. Първият гол е от засада, само че освен това. Минаха футболисти на Лудогорец и ми споделиха, че съдийството е срамно ", съобщи Херо.

"Няма какво да разясня тематиката за оставката. Каквото съм имал да споделям, аз съм го споделил на ръководителите. Обиден съм от това отношение на БФС и съдийството към нашия тим. Да, имаме проблеми в играта, само че по тази причина си има справедливи аргументи. Имаше миг, в който смятах да си потегли точно поради съдийството ", добави Херо.

"Отборът на Берое е тим с обичаи и популярност. Не може такова отношение, просто е обидно. Такова съдийство постоянно накланя звездите в една от двете направления. "

"Карлос няма да бъде част от нашия тим. При него е рецидив, доколкото разбрах. Не може в един от най-важните мачове през годината да остави тима с 10 индивида ", приключи наставникът на старозагорци.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР