Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо направи интересен коментар след успеха

...
Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо направи интересен коментар след успеха
Коментари Харесай

Херо: В момента нямаме сили да ходим, но беше важно да победим Левски

Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо направи забавен коментар след триумфа с 2:1 над Левски. Специалистът призна, че отборът му не е квалифициран за цикъла от мачове, който следва, а през днешния ден е било най-важно да победи, без значение дали играта е хубава или грозна.

" Днес постигнахме успеха с темперамент, предпочитание и воля за победа. Този цикъл от мачове ни хвана в най-неподходящия миг. Ще изиграем всички мачове без подготовка и сили. За нас най-важното през днешния ден беше да спечелим мача с цената на грозна игра, в случай че би трябвало. Доволни сме, че успяхме да спечелим. Някои от футболистите, които пуснах на счита, трябваше да ги променям след 15 минути, тъй като не можеха да вървят. В момента нямаме сили да вървим. Проблемът е, че не сме готови. Смятам, че не заслужавахме да загубим от ЦСКА 1948. През два-три дни играем мачове и нямаме време да се подготвим. Сменихме Кукула, който беше приключил горивото доста от дълго време. Търпяхме го, тъй като нямаме втори нападател. Мисля, че във фаза отбрана се справихме, само че във фаза офанзива не беше доста сполучливо нашето държание ".

" Фуртадо може доста повече от това, което сподели през днешния ден. Той има доста повече сили и динамичност. Днес не съумях да видя това нещо. Знам, че има доста повече качество. Всички останали са в доста неприятно положение. Проблемът ни с Ботев ще е още по-голям. Времето до този мач е доста малко ". efbet Лига 14 кръг, сряда 9 декември  Берое 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР