Наставникът на Берое - Димитър Димитров даде обширно интервю, в

...
Наставникът на Берое - Димитър Димитров даде обширно интервю, в
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Надявам се, че Левски няма повтори това, което се случи с ЦСКА преди години

Наставникът на Берое - Димитър Димитров даде обстойно изявление, в което засегна огромна част от настоящите тематики в българския футбол. Специалистът изрази очаквания, че един от някогашните му клубове Левски няма да повтори ориста на банкрутиралия ЦСКА. Херо разкри и повода, поради която преди време напусна Лудогорец. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Спортал ".

" Като цяло това, което бяхме запланували за лагера в Турция до този миг го изпълнихме. Имаме хора, които са след интервенция и са към момента изостанали в подготовката, само че като цяло с останалите свършихме работата, която бе планувана. В момента влизат и се интегрират нови хора, тъй че към момента е мъчно да се каже, че се придобива образ, само че сигурно се усъвършенства експанзията, динамичността, а и някои други елементи ", сподели наставникът.

" Ние ще се борим за шестицата, само че аз персонално се чудя дали не е по-правилно да се борим за седмото място, което дава някакъв късмет за бараж за Европа. Не мога да отговоря еднопосочно - от една страна желая да се бием с водачите в шампионата, само че пък по-големите шансове за евротурнирите като че ли са през седмото място и бараж ".

" За страдание не виждам някакво кой знае какво развиване в българския футбол от последния ми престои преди Казахстан и в този момент. Напротив мисля, че при тимове като ЦСКА и Левски има оттегляне. Затова мъчно някой може да тормози Лудогорец в битката за купата. Ако Левски и ЦСКА не се развиват, надали можем да приказваме за усъвършенстване в българския футбол. Иска ми се да видя някакво позитивно развиване, само че ми е мъчно да го настоявам ", означи Димитров.

" Искрено се надявам и имам вяра, че Левски няма повтори това, което се случи с ЦСКА преди години. Като цяло заобикалям да разясня другите клубове, защото не е правилно, а и съм много настрана ", съобщи в резюме Димитър.

" На мен ми беше препоръчано да остана в Лудогорец с общоприет управител Пауло Аутуори, само че моите помощници трябваше да си тръгнат и това бе една от най-важните аргументи за решението ми. Аз не можех да ги оставя тези момчета на улицата. Другата съществена причина бе, че аз считам, че е крещящо право на всеки треньор самичък да си дефинира селекцията, а там имаше разминаване в това отношение и аз споделих, че не съм благополучен от това ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР