Наставникът на Берое Александър Томаш отдаде по-слабото представяне на тима

...
Наставникът на Берое Александър Томаш отдаде по-слабото представяне на тима
Коментари Харесай

Томаш: Прекален респект към Левски имахме на моменти

Наставникът на Берое Александър Томаш отдаде по-слабото показване на отбора си преди почивката в борбата с Левски в Стара Загора на прекомерно огромния почит към противника. Според него, нулевото тъждество е напълно справедливо.

"Ако по-обстойно се гледа, можеше и ние да победим, можеше и Левски да бие. Опитвам се да виждам по-глобално и желая да похваля моите момчета. През втората част те правеха това, което желаех от тях. Преди почивката, учудващо за мен, имаше голям почит към Левски ", съобщи Томаш пред DIEMA SPORT.

"Отдавам респекта към Левски на логиката на психиката, на името. Има елементи, които повлияха. Изглеждаме като един средноевропейски тим, имаме система. Но да поведеш топката в гъста защита, виждате по какъв начин го прави Обертан, там е разликата. Да оцениш обстановката, да вземеш решение, там куца българският футбол ", добави треньорът.

"Дано съумяваме да пълним от ден на ден стадиона си. Дали сме удовлетворени от точката, ще покаже най-после. Но от играта може и повече. Днес въпреки всичко бяхме против един от най-хубавите тимове с един от най-хубавите треньори. Опитът и младостта се сблъскаха и нямаше някой надвил. Футболът изгуби в дребна степен, само че ние израстваме ", показа още Томаш и разкри за какво е сменил Веселин Пенев на почивката.

"Веско Пенев е капитан на нашия тим, с голям опит. Той е един от най-големите експерти, възторженостти от всички към него. Липсата на игрови темп си оказва въздействие, не се усещаше добре и по тази причина прибегнахме до тази промяна ", добави треньорът и разяснява забавния факт за какво още няма победа против Левски, макар положителните игри на тимовете му.

"Не съм разсъждавал за какво нямам победа против Левски до момента, само че съм убеден, че и това ще се случи. Животът е обективен и когато си откровен и почтен, нещата се получават. Така е и в фамилията, и в работата. Но когато си човек, нещата се получават. Може и да не е незабавно, само че си идват ", приключи треньорът на Берое.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР