Наставникът на Берое Александър Томаш коментира очакванията пред тима за

...
Наставникът на Берое Александър Томаш коментира очакванията пред тима за
Коментари Харесай

Томаш: Целта е да надградим

Наставникът на Берое Александър Томаш разяснява упованията пред отбора за новия сезон, а задачата е присъединяване в шампионата Лига Европа. Това се случи на конференция преди старта на първата подготовка на заралии.

"В петък и събота ще бъдем на Царско село, където ще създадем проучвания на футболистите и тогава ще дам точна оценка, даже дали играчите имат кариес. От Берое е допустимо всичко. Мога да разясня когато футболистите сложат автограф под контракт ", разяснява Томаш.

"Поставяме си цел да надградим. Няма доста нови играчи, опитваме се да търсим елементи, мъчно е сега, футболисти, които правят оценка действително себе си, изчакват. Имаме параметри и ги следваме, няма да позволим на играчи да извиват ръцете на Берое. Търсим качество и елементи, желаеме да надградим с класа, само че не непременно ", добави той.

"Георги Ангелов и Вандерсон ще стартират подготовка с нас, само че ще ги вкарваме постепенно, ще получат игрово време, само че тези травми, изискват време ".

"Трябва да играем против всеки един тим, трета година не се интересувам от програмата, би трябвало да запазим състава, разбирам това нещо, че е пазар, работим на всички фронтове, не отстъпваме като организация и спортно-технически, желаеме да качим още едно равнище нагоре ", добави още той.

"Времето постоянно не стига, би трябвало да работим да вкараме играчите във форма, имат си стратегия, желаеме 40 дни да могат да починат, само че би трябвало да се съобразяваме, би трябвало да влезем в спортна форма, имаме мач след 5 дни ".

"Купата е най-прекият път към Европа, желае ми се Берое да играе в Европа и аз да съм треньор, това е авторитет, желая го доста, дали ще бъде през Купата или шампионата, ще ви кажа, че през шампионата, по-трудно е, само че е по-сладко. Трябва да желаеме повече, в случай че не се случи, животът продължава, дали тук или на друго място, животът продължава. Във всеки един интервал има стихии, въпросът е като пристигна буратя да бъдем в пристанището. Искам тимът да вдигне равнището, в случай че бъдем непрекъснати, това ще е добре. Берое не остъпва на водещите тимове ".

"Когато тимовете против нас играят, с цел да не изгубят имаме проблеми, това е най-трудното ".

"Камбуров самичък приказва за себе си, с името си, ужасно доста оказва помощ на Берое, когато хвърлим цялата тежест върху него, не усещам тима по този начин както го желая. Искам всеки един да бъде значим, и да бъде в помощ на тима, той е голмайстор, той се раздава за тима, шапка му смъквам, само че не би трябвало да хвърляме цялата тежест върху него, той и Душан, те са експерти до мозъка на костите си, и с храната, разрешават си да излизат, тези хора знаят тънкостите, лягат си и с дами, Камбуров ще си има ролята, той може да вкара отново 14-15 гола. Той може да играе всеки един мач, само че той се натоварва психически повече, не физически, дано седи малко в сянка, пък той ще гръмне като бомба ".

"Хора сме и бъркаме, той си е схванал грешката, всеки един бърка, в този момент би трябвало да го подкрепим, Камбуров си е построил името. Оценил си е грешката, това е един урок, който той минава ", разяснява Томаш случая с Камбуров в Пловдив.

"Нещата се случват към нас, значимо е по какъв начин реагираме, има хора, които реализират доста, дали е подготвен клубът, аз и спортният шеф, има терзание, само че желая като си тръгнат от тук, че те го желаят. Като си тръгнат да кажат благодаря на клуба. Всеки един в клуба е значим. Баранов би трябвало да дойде на следващия ден. Нашият тим е един от тимовете, който е най-добре квалифициран, двете нови момчета Юли и Петко би трябвало да нагласят тялото си за идните тренировки ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР