Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман говори преди утрешния мач

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман говори преди утрешния мач
Коментари Харесай

Нагелсман: Не бяхме толкова добри срещу Лайпциг, седемте гола на Кьолн им носят самочувствие

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман приказва преди утрешния мач на отбора си против Кьолн. Специалистът отдаде заслуженото на противника, който разгроми със 7:1 Вердер (Бремен) с Илия Груев в състава.

" Тези седем гола носят по-голямо самочувствие на тях, в сравнение с ни вредят на нас, само че сигурно ще те излязат по-уверени след успеха. Те играят доста самоуверено, със пристрастеност и в никакъв случай не се огъват ", съобщи Нагелсман.

Треньорът се върна и към мача на Байерн с Република България Лайпциг (1:1): " Не бяхме толкоз положителни в офанзива против Лайпциг. Свършихме някои неща добре, само че и други не толкоз добре. Позиционирането - изключително. Това беше предстоящо след два месеца. Говорихме за това и му обърнахме внимание. Можехме да създадем доста неща по-добре. Сигурен съм, че на следващия ден ще бъдем по-атакуващи ”.
 Република България Лайпциг и Байерн (Мюнхен) поделиха точките в супер мач при завръщането на Бундеслигата Република България Лайпциг и Байерн (Мюнхен) поделиха точките в супер мач при завръщането на Бундеслигата
Нагелсман се още веднъж разяснява и тежката травма на Мануел Нойер, който се нарани по време на ски: “ " Няма ограничавания. На един състезател би трябвало да му е разрешено да прави каквото желае в свободното си време. Като шеф не можеш да обвиняваш служителя за това, което прави в свободното си време. Но то постоянно би трябвало да е съобразено с работата му. "

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР