Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман говори преди мача на

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман говори преди мача на
Коментари Харесай

Нагелсман: Ще направим ротации утре, говорих с Кансело и Гнабри

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман приказва преди мача на отбора на следващия ден с Аугсбург от Бундеслигата.

“Имахме проблеми с Аугсбург както за Купата, по този начин и през първата половина на сезона. Няма да е елементарно. Излязохме с концепция по какъв начин да постъпим на следващия ден. Мисля, че сме добре готови и ще създадем добър домашен мач ”, стартира той.

Наставникът приказва и за проблемите в отбора и възможните ротации за срещата на следващия ден: “Чупо Мотинг е навън на следващия ден с проблем в гърба. Няколко играчи са изтощени: Матайс де Лихт, Томас Мюлер, Кингсли Коман, Леон Горетцка. Утре ще решим кой ще може да стартира. Ще би трябвало да създадем няколко промени, тъй като не всички са на 100%. Всеки, който седеше на пейката в последно време, може да играе. Льорой Сане може да стартира. Джамал Мусиала е здрав и може да стартира. Жоао Кансело също е претендент да стартира. Очаква се Бенджи Павар да се завърне в стартовите 11 ”, продължи той.

Нагелсман разяснява и положението на някои от контузените в отбора. “Хубаво е, че Люка Ернандес още веднъж бяга. Но това е сериозна травма. Все още не съм разговарял с лекарите. Не е належащо да се бърза с каквото и да било. Когато той се върне здрав, всички ще бъдем доста щастливи. Мазрауи се завърна в тима и прави положително усещане. Убеден съм, че той се е върнал на 100%. Той не е не запомнил нищо за футбола си. Убеден съм, че в близко бъдеще още веднъж ще успее да покаже положителни неща ".

Треньорът на Байерн засегна и ситуацията на някои играчи като Льорой Сане, Серж Гнабри и  Жоао Кансело, за които са приказва, че не са щастливи, тъй като остават на пейката: “Льорой е един от най-хубавите играчи в Европа. Имаме потребност от него. Същото се отнася и за Серж. Те би трябвало да са наясно с опциите си. И двамата могат да вземат решения във значимите моменти. Имахме добър диалог със Серж, той игра добре против ПСЖ и вкара прекрасен гол. Беше доста добре, вкара гол, а другояче направи положително усещане ”.

“Кансело ще получи своя късмет да стартира на следващия ден. Когато играе, е добре, когато не играе, не е добре. Това е обикновено. Той постоянно е показвал добра реакция. Имаше една подготовка, която не беше толкоз добра, само че по-късно организирахме доста добър диалог. Разговорът беше доста открит и му донесе доста изгода. Той още веднъж е благополучен на терена. Той носи наслада и лекост с играта си, която в този момент още веднъж има. Така че допускам, че ще играе и съм сигурен, че ще покаже в мача това, което към този момент сподели в тренировките ", продължи Нагелсман.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР