Наставникът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел не е отписал своя

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел не е отписал своя
Коментари Харесай

Тухел вярва в чудото, отбеляза какво първо трябва да се случи

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел не е отписал своя тим, без значение че изостава с 0:3 от Манчестър Сити в борбата за място на полуфиналите в Шампионската лига. Реваншът на “Алианц Арена ” е в сряда вечер, а възможностите на германците наподобяват минимални на фона и на резултата, и на формата на двата отбора.

“Трябва да действаме малко по малко - съобщи треньорът. - Първо желаеме да спечелим първото полувреме, а по-късно може всичко да се случи. Важно е да имаме вяра, само че не и просто да мечтаем. Ние сме виновни за това да зарадваме нашите почитатели с игра на най-високо равнище. Разполагаме с време, не бързаме за на никое място. Крачка по крачка, полувреме по полувреме… ”.

“Нуждаем се от знамение. Ако успеем, това ще е знамение! Трудно е да приказваш с футболистите, след 0:3 би трябвало да си реалист. Не знам дали е удачно да приказвам за победа с 4:0 или 5:1, освен това на фона на миналия мач против Хофенхайм (1:1 - б.р.). Ако се стигне до даден миг, а и в случай че шансът, който ни обърна тил в първия дуел, в този момент е с нас, то всичко е допустимо. Има доста неща: съдийско решение, тънка засада, удар във вратата, избавяне на вратаря… всичко това е едно цяло в последна сметка ”, продължи Тухел.

Бившият управител на Челси удостовери, че обмисля да заложи на Ерик Максим Чупо-Мотинг, който до момента лекуваше контузия. Садио Мане също ще е в групата.

Тухел разяснява и изявлението на сътрудника му отпред на Сити Джосеп Гуардиола, съгласно който сбиването сред Льорой Сане и Садио Мане може да надъха тима да се показа доста мощно: “Поне това не се видя против Хофе. Не мисля, че случилото се безусловно ще ни помогне по някакъв метод ”.
 Павар: Виждали сме в предишното, че сходни обрати са вероятни Павар: Виждали сме в предишното, че сходни обрати са вероятни
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР