Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач потвърди, че клубът няма

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач потвърди, че клубът няма
Коментари Харесай

Нико Ковач лиши Реал Мадрид от класен халф

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач удостовери, че клубът няма да разреши на Хамес Родригес да напусне през това лято и най-вероятно ще го откупи. Колумбийският халф загатна, че след напускането на Зинедин Зидан се надява да получи нов късмет в Реал Мадрид, откъдето е преотстъпен. Договорът за отдаване чартърен обаче е подобен, че германците са в позиция да вземат решение. Те разполагат с алтернатива за откупуването му против 42 млн. евро, която е дейна до 30 юни 2019 година

“Имаме опция да го вземем за непрекъснато. Засега считаме да се възползваме от това и ето за какво Хамес ще остане в Мюнхен”, разгласи Ковач.

Новият треньор е удовлетворен от показаното от футболистите до момента: “Мога да изкажа единствено похвали за отношението им към тренировките.”

" @SergeGnabry is a great player. He can play perform exceptionally at the highest tempo. You need that in modern football. " #Kovac #FCBayern pic.twitter.com/VLSUHIOWBg
— FC Bayern English (@FCBayernEN) July 19, 2018
В същото време хърватинът сподели, че няма терзание, защото тимът е добре уравновесен и селектиран. " 22-ма полеви играчи е максимумът за една добре работеща група. Тука има задоволително хора и всеки от тях желае да играе. И за треньора е доста сложна задача да държи всички щастливи. Когато всички са здрави, шестима ще би трябвало да си останат у дома. Точно и по тази причина сега не желая да приказвам за нови футболисти”, съобщи треньорът, който завоюва Купата на Германия с Айнтрахт (Франкфурт) тъкмо преди да дойде в Бавария.

В момента Байерн се приготвя за съботната си контрола с Пари Сен Жермен, която ще се играе в Австрия и е част от известния шампионат International Champions Cup.

Първата публична среща на тима ще бъде на 18-и август като посетител Дрохтерсел/Асел в 1-вия кръг на шампионата за Купата на Германия. Сезонът в Бундеслигата започва седмица по-късно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР