Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач изобщо не мисли за

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач изобщо не мисли за
Коментари Харесай

Ковач: Да се предам?! Тази дума я няма в речника ми

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач въобще не мисли за оставка, без значение че през уикенда тимът записва нов неуспех - 3:3 против предпоследния в Бундеслигата Фортуна (Дюселдорф). “Не се опасявам от уволняване. А и в никакъв случай не се предавам. Думата “предавам” я няма в речника ми. Който ме познава, знае, че съм войник, без значение какво се случва”, увери хърватският експерт.

В събота тимът отнесе куп рецензии от президента Ули Хьонес, а срещата с Бенфика от Шампионската лига във вторник може да се окаже последна за Ковач, откакто босът към този момент анонсира, че след нея ще се взема решение бъдещето му.

“Съгласен съм с мнението на Хьонес за показаното от нас в този мач - добави треньорът. - Истина е, че допуснахме голове по метод, по който не трябваше. Такива неточности не би трябвало да се случват. По принцип сложната част във футбола е нападението, до момента в който отбраната е относително по-лесното нещо. Много скърбя изключително за Мануел Нойер.

Situation: No goal
Checking: Offside?
Decision: Goal
Mood: #FCBF95 3-2 pic.twitter.com/bNOuSbRY1V
— FC Bayern English (@FCBayernEN) November 24, 2018
“Кой е водачът на Байерн на терена? Вече не разполагаме с Филип Лаам или Чаби Алонсо. Нойер ми показа, че щяхме да спечелим тези срещи, в случай че се бяхме придържали към общоприетата ни игра. В Дортмунд загубихме битката в центъра, а Фортуна ни “хвана” на контраофанзива, без значение че ние водехме в резултата”, сподели още Ковач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР