Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик даде обширно интервю пред

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик даде обширно интервю пред
Коментари Харесай

Флик определи повратния момент за Байерн миналия сезон

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик даде обстойно изявление пред “Франс Футбол”, в което приказва на разнообразни тематики, свързани с отбора.

“Когато поех тима, за мен беше значимо играчите да усещат моята религия в тях, както и самите те да имат вяра в своя капацитет. Не съм правил доста промени. С моя щаб просто модифицирахме някои неща. За кои промени става въпрос? Заиграхме с повече интензитет и започнахме да подхващаме повече опасности в предни позиции. Отново доминирахме в нашите мачове. Всичко стартира с дуела против Олимпиакос, само че най-много по-късно против Борусия Дортмунд. Това беше повратната точка в нашия сезон ", стартира експертът.

"Дали нашата доминация вреди на Бундеслигата? Напротив, мисля, че шампионата стана по-силно в последно време. Волфсбург и Айнтрахт Франкфурт се трансфораха в качествени тимове. Байер Леверкузен и Република България Лайпциг имат капацитет, а да не забравяме Дортмунд и Борусия Мьонхенгладбах. Убеден съм, че Бундеслигата предлага доста атрактивен футбол и зрелищни мачове. Честно казано, не трябва да се крием от който и да е различен шампионат ".

"Моите играчи желаят да печелят купата на Германия всяка година и да продължат тази невероятна серия колкото се може по-дълго, с цел да пишат история. Повечето от хората в управлението на Байерн са имали огромни кариери като футболисти на най-високо равнище и са оформили историята на клуба. Те знаят по какъв начин да запазят успокоение в сложните моменти и да се уверят, че всеки следва еднакъв път. Това дефинира Байерн ", приключи Флик.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР