Наставникът на баскетболния тим на Барселона Сито Алонсо бе бесен

...
Наставникът на баскетболния тим на Барселона Сито Алонсо бе бесен
Коментари Харесай

Треньорът на Барса бесен, ще влиза да играе

Наставникът на баскетболния отбор на Барселона Сито Алонсо бе гневен от неналичието на каквато и да е експанзия в отбрана по време на следващата загуба на тима в Евролигат - против Уникаха (Малага) с 83:90. Испанецът дотам бе отчаян от представянето на възпитаниците си, че се закани да влезе да пази противниците вместо тях, в случай че това продължи.

“За мен персонално, последната забивка на МакКълъм е неприемлива и неоправдана. Трябва да направиш неспортсменско нарушаване или просто да направиш нещо. Следващия път, в който играчите не се върнат в отбрана, аз ще вляза на игрището и ще направя чадър, в случай че ще да ме изгонят. Не се майтапя. От всяка обстановка има излаз и аз съм се концентрирал върху това”, разяснява Алонсо едно от последните осъществявания в мача, при което Рей МакКълъм заби необезпокоявано, откакто Тома Йортел го остави безусловно самичък против коша.

“Би било елементарно да кажа, че имаме психически проблем, стига да не съм гледал целия мач. Имахме проблеми, когато губехме с шест точки. Когато нещата бяха по-добре, всичко беше наред и не ми правеше впечатление”, разяснява следващата загуба на каталунците Алонсо.

Загубата бе девета за Барса в Евролигата, а Александър Везенков се завърна в състава на своя отбор след четиринадесет мача отвън групата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР