Наставникът на баскетболния гранд Левски Лукойл, Константин Папазов беше категоричен,

...
Наставникът на баскетболния гранд Левски Лукойл, Константин Папазов беше категоричен,
Коментари Харесай

Константин Папазов: Ако Левски беше спечелил във Варна, щеше да има повече хора

Наставникът на баскетболния гранд Левски Лукойл, Константин Папазов беше безапелационен, че изпитите на свършват с успеха против гръцкия Арис. Неговите ученици се постановиха със 77-66 и към този момент имат 3 победи от 3 мача в груповата фаза на " ФИБА Къп ". Ето какво показа известният експерт след мача:

 Левски Лукойл победи Арис с 11 точки разлика
Левски Лукойл победи Арис с 11 точки разлика

Деян Иванов с 15 точки, 7 битки и 3 асистенции

" Изпитите не свършват през днешния ден. Изиграхме добър мач - тактически, а и във всяко едно отношение. Казах на играчите, че се изправяме против тим, друг от тези, с които сме играли до момента.

Имаме единствено 12 неточности, а и не може да не отчетем близо 40% от стрелбата от тройката. Никой не знае какво ще се случи, може разликата да се окаже решаваща. Но имахме цялостен надзор, имаше еуфория при започване на мача.

Второто полувреме сме получили единствено 25 точки, което е добър отзив. Силната страна на Арис е играта в отбрана. Смятам, че имахме цялостен надзор, реагирахме добре, не мога да не бъда удовлетворен. Показваме развиване с всеки един мач. Трябва да сме удовлетворени и да надграждаме. Трябва да отидем и да спечелим в Украйна, с цел да решим ориста си.

Ако Левски беше спечелил във Варна, щеше да има повече хора. Знаете - спорт, страсти. Но аз считам, че получихме поддръжка. Ако вървим по този метод, не виждам аргументи залата да не бъде цялостна ", приключи баскетболния познавач.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР