Наставникът на Барселона Роналд Куман заяви, че играчите, на които

...
Наставникът на Барселона Роналд Куман заяви, че играчите, на които
Коментари Харесай

Куман: Играчите, на които не разчитам, вече го знаят

Наставникът на Барселона Роналд Куман съобщи, че играчите, на които не разчита, са наясно с това. Той също по този начин подчертава, че отборът не може да си разреши още загуби на точки и добави, че се надява да има зимна селекция, въпреки и да схваща в какво състояние се намира клубът.

" Мачът против Гранада е друг и по тази причина не беива да гледаме резултата от предходния ни дуел. Опонентът е различен, теренът - също. Ако не сме на нашето равнище, противникът може доста да ни затрудни. Трябва да сме скромни и да вършим нещата добре. Нужно е да покажем темперамент на терена. Най-добре е да гледаме мач за мач. Не сме в състояние, в което да мислим за Суперкупата, щом на следващия ден имаме дуел. Нашата обстановка ни задължава да дадем максимума, с цел да спечелим мача. Беше мощна седмица с мачове като посетители и още повече, в случай че ги съпоставим с предходните ни визити. Трябва да наваксваме и това е знак за останалите, че към момента сме способни. Показахме го първо на себе си, а по-късно и на останалите.

LIVE
Press conference

— FC Barcelona (@FCBarcelona)
Може и да загубим още мачове, само че не трябва да разрешаваме да губим точки. Много огромен напън е да знаеш, че не можеш да си позволиш да губиш, само че нормално през сезона и това става. Заради нашата траектория обаче не можем да трупаме още загуби. Играчите, на които не разгадавам, към този момент го знаят. Казал съм на Рамон Планес, тъй като той се занимава с това. Без да посочвам имена, за някои е по-добре да играят другаде поради тяхната младост. Младите футболисти би трябвало да играят, не могат да стоят една година настрани. Този сезон е значимо да създадем зимна селекция, тъй като се нуждаем от повече конкуренция и успеваемост в редица случаи. Но разбирам обстановката на клуба. Ако не е допустимо, значи не е и ще изчакаме идващия сезон.

Лионел Меси се ядосва, когато губи, също като мен. Но той постоянно дава своя най-много за тима. В предишния мач той доста ни оказа помощ, само че не е обикновено да вкарва по три гола всеки дуел, тъй като съперникът си има бранители и вратар. Антоан Гризман? Всички би трябвало да имат религия, само че е нужно тя да стартира от самия човек. Колкото и да приказвам с него, належащо е Гризман да вкарва голове, с цел да има религия в себе си. Атлетико Мадрид и Реал Мадрид? Аз постоянно виждам кой е първи, а не втория или третия. Трудно е, тъй като Атлетико е много мощен, позволява малко голове и напред има хора, които печелят мачове. Ние обаче не можем да губим повече точки. Въпреки това, ще сме изгубили шампионата единствено в случай че изоставаме с най-малко четири точки кръг преди края ", разяснява Куман на днешната си конференция.
Ла Лига 18 кръг, събота 9 януари  Гранада 19:30предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР