Наставникът на Барселона Роналд Куман потвърди, че клубът е амбициран

...
Наставникът на Барселона Роналд Куман потвърди, че клубът е амбициран
Коментари Харесай

Куман: Искаме Гарсия от Сити, но не знам дали можем да си го позволим

Наставникът на Барселона Роналд Куман удостовери, че клубът е окуражен да си върне младия Ерик Гарсия от Манчестър Сити. Засега обаче двата клуба не могат да се схванат за трансферната сума, а пазарът затваря в понеделник вечер.

“Истина е, че го желаеме - съобщи наставникът през днешния ден. - Но не знам дали ще успеем, тъй като икономическото положение на клуба ни не е кой знае какъв брой положително. Не желая повече да разясня по тематиката, тъй като четох какво е споделил Джосеп Гуардиола.”

Според информациите от Сити желаят 20 млн. евро, до момента в който каталунците не дават повече от 10 млн. евро.

Междувременно на “Камп Ноу” се приготвят за домакинския конфликт със Севиля в неделя вечер. “Наясно сме, че този противник е доста мощен и е кадърен да ни сътвори проблеми, а и разполага с добър треньор. Но ние имаме вяра в себе си, изключително на фона на първите ни мачове”, съобщи Куман.

“Блаугранас” започнаха сезона в Ла Лига с две победи с общ резултат 7:0. “Заедно сме от единствено пет седмици насам, а и променихме схемата на игра - продължи нидерландецът. - В дуела против Селта имахме проблеми от тактическо естество, само че тимът сподели, че желае да завоюва. Това ми хареса. Това сподели какъв отбор сме. При всевъзможни условия играчите са подготвени да се раздадат, с цел да победим.”

Куман приказва и за Усман Дембеле, който е спряган за трансфер: “Няма какво толкоз да ви кажа по този въпрос. С него не сме говорили непосредствено, само че бъдещето му зависи от самия него. Той въпреки всичко е футболист на Барселона. Моята работа като треньор е да екстрахирам най-хубавото от всеки играч. Когато даден футболист влезе в игра, то е тъй като е заслужил.”

Наставникът изясни още, че картотеката на новия десен бек Сержиньо Дест към момента не е подготвена, само че има късмет това да се случи в точния момент за дербито в неделя.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР