Наставникът на Барселона Роналд Куман коментира решението на клуба да

...
Наставникът на Барселона Роналд Куман коментира решението на клуба да
Коментари Харесай

Роналд Куман: Щеше да е по-добре, ако Суарес бе подписал с Ювентус

Наставникът на Барселона Роналд Куман разяснява решението на клуба да се раздели с уругвайската звезда Луис Суарес, който бележи гол след гол за Атлетико Мадрид от началото на сезона и " дюшекчиите " натрупаха голяма преднина в класирането пред каталунците и Реал Мадрид. Нидерландският експерт и клубна легенда на Барса съобщи още, че никой на " Камп Ноу " не му е казвал, че е задължен да завоюва трофей този сезон.

" Ние се променяме и, несъмнено, щеше да е по-добре, в случай че Луис Суарес беше подписал с Ювентус вместо с Атлетико Мадрид, тъй като по този начин той продължава да е в испанското състезание. Но това беше решение, което трябваше да вземем. Наистина мъчно решение, само че показахме почитание към играча и мисля, че това е доста значимо. И аз не преставам да съм склонен с това, което направихме тогава ", изясни някогашният бранител, представен от Goal.com.

" Никой не ми е казвал: " Трябва да спечелиш нещо ". Всички в клуба осъзнават, че сме в временен сезон. Разбира се, че желаеме да се борим за трофеи, купи, шампионата, само че те знаят, че не могат да чакат да спечелим Шампионската лига. Може би ще можем да бием ПСЖ на 1/8-финалите, може би ще се промъкнем на 1/2-финалите, само че други клубове са по-добри сега, те са по-гобеми любимци от нас да завоюват нещо по-голямо. Но Барселона ще се върне, няма проблеми ", сподели още Куман. Ла Лига 21 кръг, неделя 31 януари  Барселона 2:1краен резулат  Атлетик Билбао
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР