Наставникът на Барселона Ернесто Валверде потвърди, че неговият отбор е

...
Наставникът на Барселона Ернесто Валверде потвърди, че неговият отбор е
Коментари Харесай

Валверде с интересен коментар: Пак ще преподаваме футбол

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде удостовери, че неговият тим е задължен „ да преподава футбол” във всеки един мач, защитавайки своите футболисти. Изказването на треньора се приема със смесени усеща, откакто воденият от него отбор претърпява поражение след поражение в Шампионската лига, откакто позволява безумни обрати в заключителната фаза на шампионата.

„ Тук, в Барса, постоянно е мъчно. Огромен клуб сме и това постоянно ще бъде по този начин, а аргументите не са една или две. Сега ще играем в мач, откакто спечелихме предходния, в който имахме проблеми. Истината е, че всички тимове се нуждаят от футболни уроци, само че от време на време не можем да го сторим”, призна Валверде.

„ Идваме от мач с Леганес и желаеме да победим в Шампионската лига. Винаги има рецензии към нас, имаше и след Леганес, само че там не е елементарно да се играе. Първи сме в Ла Лига и Шампионската лига и желаеме да останем на тези места”, разяснява още треньорът на „ блаугранас”.

Барселона посреща Борусия Дортмунд в пети мач от груповата фаза на Шампионската лига в сряда вечер.

„ Нужно е да се признае, че нашият тим играе до самия край. Хубавото е, че постоянно има идващ мач, а нашият подобен е против Борусия. Ще опитаме да създадем хората удовлетворени. В позиция сме сами да си осигурим класирането напред, вкъщи ще играем и сме мощен тим. Наградата е огромна. Всички знаем, че Борусия също е мощен тим и те ще се опитат да ни наранят като гост”, добави треньорът на Барса.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР