Наставникът на Барселона - Ернесто Валверде, говори пред медиите преди

...
Наставникът на Барселона - Ернесто Валверде, говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Валверде: Гуардиола остава най-добрият треньор

Наставникът на Барселона - Ернесто Валверде, приказва пред медиите преди дуела против Реал Сосиедад в испанската Ла Лига на "Камп Ноу ". Той показа и мнението си и за някои събития от седмицата в Шампионската лига.

Каталунците отстраниха Манчестър Юнайтед в 1/4-финалите и си осигуриха 1/2-финал против британския Ливърпул.

"Реал има някои страхотни играчи. Ние обаче имаме желанието да спечелим този мач. Имаме още работа за извършване. В момента сме на 9 точки от втория и задачата ни е да станем първенци ", съобщи Валверде.

"Нужни са ни 9 точки, с цел да станем първенци. Трябва да сме оптимално съсредоточени, тъй като сме на крачка от този успех. Коутиньо? Той връща увереността си. Но от време на време играчите усещат съмнения в играта си. Винаги сме били отворени към рецензиите, пробвайки да изправим грешките ".

"Думите не стигат да се опише Меси Ще счупи всички върхове. Публиката постоянно чака нещо особено от него. Всички знаем какво значи Меси за международния футбол ", сподели още Валверде.

"Гуардиола? Той е най-хубавият, без подозрение. Независимо от това, което стана в Шампионската лига, той е най-хубавият ".

"Мисля, че направихме страховит сезон, само че желаеме да спечелим всички титли ", приключи Валверде.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР