Наставникът на Барселона Чави Ернандес определи победата с 1:0 над

...
Наставникът на Барселона Чави Ернандес определи победата с 1:0 над
Коментари Харесай

Чави: Победа с цената на злато

Наставникът на Барселона Чави Ернандес дефинира успеха с 1:0 над Атлетик Билбао като една от най-важните за сезона. Каталунците завоюваха на “Сан Мамес ” с гол на Рафиня и резервираха задатъка си от 9 точки пред Реал Мадрид преди конфликта посред им идната седмица. 

“Случва се едно и също. Повеждаме на стадион, на който се играе мъчно, и по-късно би трябвало да се пазиме и да сме търпеливи. Това е обикновено. Искам обаче повече да нападаме ”, съобщи Чави. 

“Това е победа с цената на злато. Запазихме преднината си от 9 точки. Ще подходим към следващото Ел Класико с убеденост. Днес победихме справедливо. Имахме 2-3 чисти положения, само че не успяхме да затворим мача. Важно е, че действаме умерено в отбранителен проект, само че би трябвало да вършим същото и когато нападаме ”, акцентира някогашният халф. 

“Доволен съм от обстановката, в която се намираме. 9 точки пред настоящия първенец и победител в Шампионската лига не са малко ”, добави Чави. 

Барса завоюва 9 от последните си 10 мача в Ла Лига. “Блаугранас ” реализираха общо 9 триумфа с по 1:0, което не се е случвало в никакъв случай преди в цялата история на клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР