Наставникът на Барселона Чави Ернандес логично бе доволен след убедителната

...
Наставникът на Барселона Чави Ернандес логично бе доволен след убедителната
Коментари Харесай

Чави: Ансу Фати ще започне като титуляр срещу Хетафе, Мемфис поиска да напусне

Наставникът на Барселона Чави Ернандес разумно бе удовлетворен след безапелационната победа на отбора си с 5:0 над Сеута в 1/8 финалите за Купата на краля. 

" Преди всичко желая да подчертая отношението, бяхме положителни, нападателни, с доста положително отношение “, стартира треньорът на Барселона. Чави добави, че Ансу Фати ще е титуляр в неделния мач от Ла Лига против Хетафе: " Разбрахме се той да играе през днешния ден половин час, тъй като той ще стартира в неделя. Той още веднъж е оня Ансу, който всички желаеме ".

Наставникът добави: ‘’Имахме опита от мача с Интерсити, когато не бяхме задоволително дейни активирането, това ни коства скъпо. Нямахме никакви проблеми, може би малко през първото полувреме при един корнер. Играхме доста съществено и професионално и сме щастливи.Малко по малко се подобряваме. Суперкупата би трябвало да ни даде този скок в качеството, тя мина доста добре. Отборът се развива и се намираме в добър миг. Искаме да спечелим Купата ".

По отношение на напускането на Мемфис и възможни нови попълнения Чави съобщи: " Няма да е покруса, в случай че никой не пристигна, само че в случай че можем да се подсилим, толкоз по-добре. Мемфис е изискал да напусне, не знам дали е публично, импровизирано мога да ви кажа единствено това ".

Що се отнася до жребия за четвъртфиналите,наставникът  заяви, че се надява  елиминацията да се играе на " Камп Ноу ": " Бихме желали да играем вкъщи, би било отлично. Бихме желали да играем вкъщи, би било отлично. Добре пристигнали, ние сме на четвъртфиналите ".

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР