Наставникът на Балкан (Ботевград) Иван Редовски сподели мнението си след

...
Наставникът на Балкан (Ботевград) Иван Редовски сподели мнението си след
Коментари Харесай

Иван Редовски: Срещу добър отбор като Славия винаги лъсват слабости

Наставникът на Балкан (Ботевград) Иван Редовски показа мнението си след контролната среща със Славия, която неговият тим загуби с 1:3. Според треньора на третодивизионния отбор, в такива мачове се виждат слабостите и футболистите ще си извадят поучения.

" От всеки мач може да се извадят поучения. Видяхме по какъв начин стоим в играта в отбрана, къде са нашите недостатъци. Срещу подобен добър тим като Славия постоянно лъсват недостатъци. Получи се една потребна инспекция за нашите момчета. 
 Славия сподели мускули преди началото на пролетния полусезон в efbet Лига Славия сподели мускули преди началото на пролетния полусезон в efbet Лига
Ние домакинстваме на неестествен терен, само че в скоро време би трябвало да стартираме да играем на натурален. Първият ни формален мач ще е в събота с Металург (Перник) за Купата на Аматьорската лига. След това ще мислим за срещата с Пирин (Гоце Делчев). Нека караме малко по малко ", съобщи Редовски пред камерата на Sportal TV .

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР