Наставникът на Арсенал - Микел Артета, планира да привлече в

...
Наставникът на Арсенал - Микел Артета, планира да привлече в
Коментари Харесай

Артета иска двама английски нападатели, но за целта ще трябва да разкара Лаказет

Наставникът на Арсенал - Микел Артета, възнамерява да притегли в редиците на тима си един от двама британски нападатели, само че от управлението не желаят и да чуят преди да се освободи от услугите на Александър Лаказет, написа The Sun.

Френският нападател понастоящем прибира по £180 000 на седмица, което го трансформира в един от най-високоплатените футболисти в Англия, само че без в подмяна да носи нужната класа за отбора.

Доминик Калвърт-Люин от Евертън и Оли Уоткинс от Астън Вила са въпросните трансферни цели пред испанския експерт.

Голмайсторът на „ карамелите “ записа няколко мача за националния тим на Англия, като даже се разписа на 4 пъти досега. Колегата му от „ виланите “ също неотдавна дебютира за „ трите лъва “ и към този момент откри головата си сметка против Сан Марино през март.

Всеки от тях наподобява, че има голям капацитет, само че статистиката сочи, че те надалеч не са по-добри от Лаказет. Французинът бележи или асистира за гол приблизително през 126 минути, до момента в който Калвърт-Люин го прави през 187,4 минути, а Уоткинс през 185.

Арсенал към този момент изхарчи €134 млн. през лятото за нови покупки, само че резултатите на терена не приказват за необикновен напредък в клуба. Видима е неналичието на класа в предни позиции, като тимът приблизително бележи по по-малко от гол на мач от старта на акцията във Висшата лига. Явно това е повода мениджърът да търси решението на този проблем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР