Наставникът на Арсенал Микел Артета нямаше как да бъде доволен

...
Наставникът на Арсенал Микел Артета нямаше как да бъде доволен
Коментари Харесай

Артета разочарован от загубата от Ман Юнайтед

Наставникът на Арсенал Микел Артета нямаше по какъв начин да бъде удовлетворен след загубата с 2:3 от Манчестър Юнайтед на „ Олд Трафорд “. Испанецът бе на мнение, че е очаквал отборът му да спечли нещо от този мач и е останал отчаян, че това не се е случило.

„ Разочарован съм, че не взехме нещо от този мач. Но в случай че би трябвало да бъда реалист, когато получиш три гола на „ Олд Трафорд “, става доста мъчно да си тръгнеш с добър резултат. Доволен съм от представянето ни. Хареса ми всеотдайността и куража, които нашият млад тим сподели на този стадион, само че това не се оказа задоволително “, показа Артета.

Младият експерт разяснява и първия гол в мача, който падна до момента в който Давид Де Хеа бе контузен и се превиваше на земята.

„ Досега не бях виждал сходно нещо. Това бе чудноват гол. Ние спорехме между тях, само че не знаехме какво би трябвало да чакаме в тази обстановка. ВАР обаче го ревизира, тъй че голът е постоянен “, бе на мнение испанецът.

Артета проучва и представянето на своя отбор в дуела.

„ Започнахме добре, само че по-късно дадохме самодейността на противника. Започнахме да губим лесни топки в рискови позиции по терена. Дадохме опция да ни нападат. При първия гол се бяхме прибрали прекомерно обратно и не успяхме да се измъкнем от пресата. След това имахме контрола за малко, само че получихме още едно попадение преди почивката. Второто полувреме още веднъж започнахме мощно и доминирахме. След като изравнихме за 2:2, трябваше да натиснем и да опитаме да потърсим и успеха, само че още веднъж направихме огромна неточност, която ни коства мача. Не видях дузпата и не желая да я разясня. Целта ни е да печелим сходни конфликти. Макар да играхме добре, очевидно това не е задоволително. Това би трябвало да ни бъде за урок, че би трябвало да вършим много неща по-добре “, сподели още мениджърът на Арсенал.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР