Наставникът на Арда - Стамен Белчев говори пред колегите от

...
Наставникът на Арда - Стамен Белчев говори пред колегите от
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Поставям си винаги високи цели, където и да съм

Наставникът на Арда - Стамен Белчев приказва пред сътрудниците от dsport за подготовката на кърджалийци и упованията му за представянето на отбора напролет в efbet Лига:

" Изпълнихме на 85-90% това, което бяхме запланували като проект. Мисля, че сме подготвени за началото на втория полусезон.

Да, веселя се, че успяхме да задържим някои от главните играчи. Това беше изискването да стартира като треньор в Арда, а не да стартира и да нямам футболисти, тъй че въобще не е стоял въпроса, дали ще се разделяме с тях. Да при добра оферта, може, само че във всички други случаи не.
 Арда се укрепва с нападател от ЦСКА (Москва)
Арда се укрепва с нападател от ЦСКА (Москва)

Ласана Ндиайе се чака да се причисли към кърджалии напролет чартърен

На всеки треньор му се желае да има нови футболисти и те да са положителни. Водим диалози в тази тенденция. Надявам се до края на седмицата да има положително развиване и да имаме нов състезател в тима. Търсим играчи на съответни позиции.

Поставям си постоянно високи цели, където и да съм. Момчетата също си слагат високи цели. Надявам се да покажем едно положително лице и да си подобряваме играта от мач на мач и в края на класирането Арда да е там, където заслужава, по отношение на игра. Нещата са спокойни в Арда. Говорили сме по тази тематика, момчетата би трябвало да се влагат оптимално в работата, която ни следва. Всички други неща са естествени към този момент.

Неприятна е травмата на всеки един футболист, в този момент се случи при Васил (Симеонов). Имаме още двама вратари. Надяваме се и Васил скоро да е на линия, не е най-тежката травма. Медицинският щаб прави всичко допустимо да съкрати периодите за възобновяване.

При Лъчо Котев възобновяване върви добре. Вчера взе участие в цяла подготовка с тима. При него обаче се вижда, че му липсва игрови темп. Той е съществено момче и се надявам до две седмици да бъде разполагаем за мачовете. Искам да виждам колектив и освен в първия мач. Това, което работим на тренировките, да го демонстрираме на мачовете. Искам да виждам израстване във всеки един самостоятелно като футболист ", приключи треньорът на Арда.
 Стамен Белчев: Няма да привличаме нов вратар
Стамен Белчев: Няма да привличаме нов вратар

Знам, че в случай че Арда завоюва против Лудогорец, ще помогне на ЦСКА, споделя специалистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР