Наставникът на Арда - Славко Матич, остана доволен от себераздаването

...
Наставникът на Арда - Славко Матич, остана доволен от себераздаването
Коментари Харесай

Матич: Загубихме две точки, обичам тези големи мачове

Наставникът на Арда - Славко Матич, остана удовлетворен от себераздаването на неговите момчета при нулевото тъждество, само че призна и разочарованието си от невъзможността да се вземе успеха. Матич добави, ч към този момент всичко върви по проект за него и играчите.

„ Играхме добър мач, само че загубихме две точки. Не съм удовлетворен от резултата, само че момчетата демонстрираха характери и изиграха превъзходен мач. Можеше да имаме 6 точки от тези мачове, с Левски и ЦСКА. Доволен съм, ще продължим да се развиваме “, стартира сърбинът.

„ Готвим се и малко по малко ще намерим и попаденията. Готвим се в този момент за Лудогорец, само че всичко се развива отлично за момента. Имаме страхотна аудитория. Не е елементарно да се проработят благосклонностите на почитателите за толкоз малко време, само че те скандираха имена. Нещата се развиват добре и се надявам по този начин да продължим “.

„ Това е моят метод на работа – разпределям се на 100%. Има доста неща, върху които да се работи, само че мисля, че ще създадем нещо. Мисля, че е плюс да стартира със мощни тимове. Обичам такива мачове и в тези срещи се вижда върху какво да работим. Не желая никой да се тормози за резултата, аз съм виновен за всичко. Само да играят като през днешния ден “, приключи Матич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР