Наставникът на Арда обяви след драматичния домакински успех с 3:2

...
Наставникът на Арда обяви след драматичния домакински успех с 3:2
Коментари Харесай

Киров: Изиграно второ полувреме по най-лошия начин

Наставникът на Арда разгласи след трагичния домашен триумф с 3:2 над, че тимът му е изиграл доста едва второ полувреме. Тимът от Кърджали поведе с 2:0 през първата част, а през втората игра и с човек повече, само че все пак позволи равнене до 2:2, с цел да се стигне до победното попадение на в края на срещата.

“Този дуел беше едно доказателство, че когато не си надъхан по най-хубавия метод преди и по време на срещата, е мъчно. Добро първо полувреме. Изиграно второ по най-лошия метод. Проблемът беше, че разигравахме прекомерно постепенно с човек повече. Трябваше да вкараме трети гол и да успокоим мача.

На полувремето това коментирахме - да излезем все едно, че е 0:0 и сме 11 на 11 на терена. Водехме с два гола и започнахме да прибързваме. В такива моменти би трябвало да си спокоен и да играеш със самочувствие, а не преждевременно да връщаш обратно.

На този стадий няма какво да мислим за класиране. Трябва да попаднем в първите шест и едвам тогава да мислим какво да парвим. Днешният мач сподели, че има доста върху какво да се работи”, разяснява Киров. efbet Лига 18 кръг, събота 20 февруари  Арда (Кърджали) 3:2краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР