Наставникът на Арда - Николай Киров, остана доволен от представянето

...
Наставникът на Арда - Николай Киров, остана доволен от представянето
Коментари Харесай

Киров: Когато печелиш точка срещу Лудогорец, няма как да не си доволен

Наставникът на Арда - Николай Киров, остана удовлетворен от представянето на своите футболисти, които тази към този момент реализираха тъждество 2:2 против първенците от Лудогорец.

Ето какво сподели той:
 Арда и Лудогорец приключиха 2:2 в мач от еfbet Лига
С Арда смешка не трябва! Тимът на Ники Киров не се даде и на първенеца Лудогорец

Зрелищният дуел в Кърджали приключи при тъждество 2:2

" Получи се динамичен дуел, както единия тим можеше да завоюва, по този начин и ние. Те имаха обстановки при 1:0 и 1:1. В последните минути имахме хубава контраофанзива, която не успяхме да приключим. Когато печелиш точка против класен тим против Лудогорец няма по какъв начин да не си удовлетворен. Хубавото е, че стояхме равностойно на Лудогорец в огромен стадий от мача. Компенсирахме с повече дисциплинираност, централизация и експанзия. Някои неща се получиха и като цяло съм удовлетворен от състава.

Добро показване на този стадий, само че това е краткотрайно класиране. Има да се изиграят много дуели до разделянето на тимовете. Генерални заключения няма да вършим. Оттук нататък е значимо да запазим този жанр и метод на игра, както и да надградим.

Бъдещето на Светослав Ковачев не зависи от нас. Той има клуб, чиято благосъстоятелност е. Решенията ще ги вземат те. Относно селекцията работим всеки ден, само че няма нищо съответно. Сега задачата е да запазим основата на състава, която имахме тези мачове. Ако може да надградим на 2-3 позиции ще е хубаво ".
 Арда и Лудогорец договарят за крило
Арда и Лудогорец договарят за крило

Наемът на Ковачев изтича
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР