Наставникът на Арда - Николай Киров е на мнение, че

...
Наставникът на Арда - Николай Киров е на мнение, че
Коментари Харесай

Ники Киров: Заслужено отиваме на финал, един трофей ще изведе клуба на друго ниво

Наставникът на Арда - Николай Киров е на мнение, че кърджалийци справедливо са се преборили за историческо първо присъединяване във финала за Купата на България. Ето какво сподели той след успеха над Славия.

" Определено дуелът имаше няколко основни момента. Както нашият маркиран гол, по този начин и избавената дузпа от Караджов. В двата мача се представихме на обичайно равнище и справедливо отиваме на край. Доста компликации имаме с окомплектоването на състава. Дано по-скоро се върнат контузените и да оказват помощ на състава. Виждате, че с всеки мач става все по-тежко, все някой се контузва...
 Славия - Арда 0:1 (Развой на срещата по минути) онлайн
Славия - Арда 0:1 (Развой на срещата по минути)

Историческо достижение за клуба от Кърджали

Хубавото е, че по този начин се стичат събитията, че нямаме доста тренировки, тъй като имаме доста мачове. Само възвръщаме играчите. Играхме устойчиво в отбрана, това беше и една от задачите ни. През втората част футболът стана малко по-нервен, по-директен. А и умората към този момент ни налегна. Трудно е да вкараме и прохлада в състава.

Докато имаме сили се стремим да пресираме съперниците по-дълбоко. Разширява се футболният хоризонт в България. Хубаво е, че в този край ще се радват на край. Един трофей ще изведе клуба на друго равнище. Няма по какъв начин да избираме някой всред Лудогорец и ЦСКА. И двата са стойностни и по-напред от нас в класирането ".
 Арда победи Славия с 1:0 и се класира на край за Купата на България
Арда взе реванша със Славия и е на исторически първи край за Купата на България

Освободен от Левски се трансформира в воин за селекцията на Николай Киров
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР