Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров не скри разочарованието си

...
Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Николай Киров: Създадохме много през първото полувреме, а през второто - само едно положение

Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров не скри разочарованието си след провалянето с 2:3 от ЦСКА в последния дуел и за двата отбора в границите на постоянния сезон в Първа лига.

След мача българският експерт призна, че неговият отбор се е огънал под натиска на противника при започване на второто полувреме в миг, в който кърджалии имаха преимущество в резултата.

" Поддадохме се на натиска в първите 15 минути на второто полувреме и имахме проблеми при статичните положения. Не успяхме да създадем бързи преходи, каквито правехме през първата част. Така стана натискът към нашата врата. Имаше разлика в динамичността след почивката. Явно с тази, която беше през първата част, не можем да работим цялостен мач. Не успяхме да избягаме от контрапресата и това са главните аргументи за загубата ", разяснява опитният ментор.

" Важно е да се вкарва от положителни позиции, тъй като това трансформира самочувствието, с изключение на резултата. Създадохме доста през първото полувреме, а през второто - единствено едно състояние. С директните топки е мъчно да излезеш на обстановка против толкоз високи централни бранители ", приключи Николай Киров.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР