Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров бе доста критичен към

...
Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров бе доста критичен към
Коментари Харесай

Николай Киров: Безобразно първо полувреме, отървахме се

Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров бе много сериозен към изявите на своите футболисти в първия мач за сезона в efbet Лига против Ботев Враца, който приключи при резултат 0:0.

„ Едно безобразно първо полувреме, отървахме се да не допуснем гол. Нямаше човек вътре на терена, който да е стимулиран и подготвен за този мач. Това е психическа позиция, която ние треньорите би трябвало да се оправим. Ние сами вдигнахме летвата през предишния сезон. Няма по какъв начин да стоим и да чакаме тимовете да се побеждават сами. Трябва да се отърсим от доста неща. Първенството стартира, би трябвало да мислим напълно за него. Днес показахме, че не сме подготвени за това”, разяснява Киров.

„ Изключително доста брак в дейностите ни, за който нямам пояснение. Ще гледаме, ще проучваме. Когато има мач от европейските шампионати, ние в България доста мъчно се концентрираме за вътрешните мачове. Тези мачове обаче ще свършат, и не ни чака нищо положително.

Трябва и съм сигурен, че в Израел настройката ще бъде радикално друга. Трябва да трупаме точки в шампионата, а през днешния ден не показахме, че сме подготвени за това. Самият мач в Европа ще покаже до каква степен са ни силите. Важно е да изиграем един темпови мач, с цел да влизаме в ритъм”, сподели още Николай Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР