Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев сподели след успеха с

...
Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев сподели след успеха с
Коментари Харесай

Тунчев: Със сигурност не му е лесно на Томаш

Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев показа след триумфа с 5:0 над Локомотив (Пловдив), че няма по какъв начин да бъде неудовлетворен след показаното от неговите футболисти. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Няма по какъв начин да не съм удовлетворен. Отбелязахме пет гола и създадохме значително обстановки за гол. Бяхме по-добри в това, че желаехме повече успеха. Бяхме по-агресивният тим и контролирахме обстановката на терена. Когато разполагаш с такива футболисти, вариантите са огромни. Споделял съм на футболистите, че статичните положения вземат решение мача. В предходните мачове не успявахме да се пласираме добре в наказателното поле. Със сигурност не му е елементарно на Томаш предвид на новините, които четем. Били сме в тази обстановки. Не е елементарно, само че би трябвало да намерят излаз на тази обстановка. Ще се опитам през идната седмица на сниша моите играчи, с цел да не летят в облаците.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР