Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев даде мнението си след

...
Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев даде мнението си след
Коментари Харесай

Тунчев: През второто полувреме нещата ни се получиха

Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев даде мнението си след триумфа над Спартак (Варна), който тласна отбора му напред в класирането. Футболистите от Кърджали са с равни точки с Левски и Славия.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Със сигурност аленият картон оказа въздействие, нещата не ни се получиха през първото полувреме, прибързвахме, не беше по никакъв начин елементарно, Спартак беше спретнат добре в своята половина. През второто полувреме нещата започнаха да ни се получават, промените също дадоха резултат, вдигнахме повече оборотите. 
 Арда надделя десетима от Спартак и се изравни с Левски и Славия Арда надделя десетима от Спартак и се изравни с Левски и Славия
Арда дава поръчка, че всеки един мач желае да играе добър футбол. Трябва да има неизменност. Чака ни сложен мач със Славия, те са добър тим, мачът против нас ще им е непременно, знаете по какъв начин изгубиха тук в Кърджали ", съобщи някогашният централен бранител на Локомотив (Пловдив), ЦСКА и Лестър.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР