Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев даде мнението си след

...
Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев даде мнението си след
Коментари Харесай

Тунчев: Трябва да съжаляваме за това равенство

Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев даде мнението си след равенството 2:2 с Локомотив (София). Бившият национал одобри метафизичен зрелищното реми.

" Не е добър резултат за нас, няма какво да си кривим душата, би трябвало да си го кажем. Ние контролирахме събитията на терена през всичките 90-те минути, само че допуснахме нашите недостатъци, допуснахме Локомотив да ни означи първи, след това втори гол. Отбелязахме гол и започнахме някакси да прибързваме. Трябваше при 1:0 за нас да държим повече топката, да създадем по този начин, че гостите да отворят пространства за нас, само че направихме противоположното, ненапълно и ние сами сме си отговорни за двата гола. 
 Трилър с четири гола и три червени картона в Кърджали Трилър с четири гола и три червени картона в Кърджали
Доволен съм от метода, по който излезе тимът през втората част. Създавахме обстановки, а откакто направихме 2:2 имахме още две благоприятни условия, които не можахме да приключим. Когато играем умерено и със самочувствие, можем да играем сполучливо. И с 10 индивида търсихме успеха, това са положителни неща. Трябва да съжаляваме за това тъждество. Смятам, че мястото ни в класирането е действително ", сподели Сашо Тунчев в Кърджали. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР