Наставникът на Арда бе избран за най-добър треньор на България

...
Наставникът на Арда бе избран за най-добър треньор на България
Коментари Харесай

Николай Киров смаза конкуренцията за Треньор №1 на България

Наставникът на Арда бе определен за най-хубав треньор на България през 2020 година. Специалистът събра 153 точки от вота на публицистите. На второ място с 86 точки остана Стамен Белчев, който класира ЦСКА-София в групите на Лига Европа. С точка по-малко, на третото място, се подреди наставникът на Черно море Илиан Илиев.

Ето какво споделиха призьорите:

Николай Киров (153 точки): Благодаря за премията. Мога да кажа, че по никакъв метод не съм го очаквал. Тази премия можеше да бъде извоювана от всеки един сътрудник, тъй като годината беше доста сложна. Доста съм сюрпризиран. Поздравявам всички номинирани. "

Стамен Белчев (86 т.): " Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен, на всички сътрудници, с които съм работил и на всички футболисти. Дано новата година бъде по-добра. На всички искам по-добри резултати. 2020-а я свързвам най-много с пробива на ЦСКА, който направихме в Лига Европа. "

Илиан Илиев (85 т.): " Малко съм сюрпризиран, защото не сме посгтигнали някакви грандиозни триумфи. Но допускам, че правят оценка напъните на всички в клуба, че се опитваме да играем добър футбол и да се портивопоставяме на гранодвете. Надявам се да преживеем това нещо и хората да се върнат по трибуните, тъй като без тях тръпката не е същата. Всичко зависи от Илиан Илиев-Младши. Да не се задоволява с дребното. В България спортните публицисти доста бързо " подвигат " младите футболисти и след това доста сложни ние, треньорите, ги " смъкваме " на земята. Най-важното е младите да преследват фантазиите си. Не е мъчно толкоз, колкото наподобява в профил. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР