Наставникът на Арда - Александър Тунчев, остана доволен след победата

...
Наставникът на Арда - Александър Тунчев, остана доволен след победата
Коментари Харесай

Тунчев: Не ми хареса, че започнахме да проявяваме егоизъм и лакомство за гол

Наставникът на Арда - Александър Тунчев, остана удовлетворен след успеха с 4:0 против Ботев Враца в първа среща от деветия кръг на efbet Лига. Той показа, че единственото, което не му е харесало, е държанието на футболистите му към края на мача. Наставникът на кърджалийци показа, че е забелязал нарцисизъм и лакоми за гол.

„ Една хубава победа, успяхме да отбележим много голове. Пропуснахме. Не беше елементарно първоначално. Някак си леко дадохме самодейността на Ботев Враца може би до втория гол. След него напълно контролирахме целия мач “, съобщи Тунчев.

„ Не ми хареса, че при 4:0 започнахме да демонстрираме нарцисизъм и лакомство за гол. Всеки искаше да вкара гол. Трябваше групово да го създадем и може би щяхме да отбележим още голове “ продължи той.

„ Говорихме много преди мача, че през миналия сезон загубихме много точки от Ботев Враца и, че би трябвало да подготвим съществено, в случай че желаеме да го спечелим. Казах го и вътре за отговорността. Успяхме да победим по този метод “.

„ Може да се каже, че това е един от положителните мачове. Имало е и други, в които сме играли добре, само че не сме успявали да отбележим голове “, разяснява Тунчев, след което приказва за Станислав Иванов, който беше спряган за трансфер в ЦСКА. 

„ По никакъв метод в подготвителния развой не си е проличало. Мисля, че Станислав Иванов схваща защо става въпрос. Имало е питане единствено и е напълно стимулиран върху Арда.

„ Умар Сако стана татко за повторно. Използвам опцията да му благопожелавам. Честитя и първия образователен ден на всички възпитаници. Когато си свършиш работата и ние сме хора и би трябвало да почиваме “, приключи Тунчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР