Наставникът на Арда Алексаднър Тунчев бе доволен от обрата на

...
Наставникът на Арда Алексаднър Тунчев бе доволен от обрата на
Коментари Харесай

Тунчев: Казах на играчите да не мислят за седмото място

Наставникът на Арда Алексаднър Тунчев бе удовлетворен от обрата на отбора му против Ботев (Пловдив). Специалистът е на мнение, че напрежението от нужната победа е наляла олово в краката на играчите му през първата част. 
 И Арда би Ботев на Бруно Балтазар в последния мач на португалеца отпред на И Арда би Ботев на Бруно Балтазар в последния мач на португалеца отпред на " канарчетата "
“Имаше огромна разлика сред първото и второто полувреме за нас. Може би наложителната победа, която ни трябваше, наля олово в краката ни. Казах на играчите да не мислят за седмото място. Ако ни е фиксидея става по-трудно. Ако можем, ще го създадем. Смените доста добре се включиха. Целият тим стартира да работи по-агресивно. Момчетата са посочили, че имаме качества и би трябвало да сме по-уверени. Надявам се страстта през днешния ден да пренесем и в идващия мач ”, сподели Тунчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР