Наставникът на Арда – Николай Киров, бе доста критичен към

...
Наставникът на Арда – Николай Киров, бе доста критичен към
Коментари Харесай

Киров: Не заслужавахме да спечелим

Наставникът на Арда – Николай Киров, бе много сериозен към играчите си след трагичната загуба от Етър във Велико Търново. Гостите позволиха гол в продължението на срещата и отстъпиха с 1:2.

„ Не заслужавахме да спечелим през днешния ден. Поздравявам домакините. Не им отговорихме нито на ситуациите, нито на експанзията. Доста дезорганизирани дейности от наша страна. Едно споделяме извън, играчите потеглиха вабанк. Определено нашият проблем бе експанзията. Сигурен съм, че сме отстъпили в единоборствата и основаните положения. Стигаме до наказателното поле, само че там не се случва нищо ”, разяснява Киров след мача.

„ Футболът е напрежение. Който не може да се оправи с това напрежение, значи проблемът  е в него. Позитивни резултати може да има, в случай че се трансформират играчите в експанзията и спокойствието при игра с топката. Виждам огромно терзание, което е необяснимо за мен. 

Арда би трябвало да усъвършенства и двете етапи на игра, а не да мисли на кое място ще се класира. Ако не се усъвършенства играта, мъчно могат да се търсят резултати ”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР