Наставникът иска класиране напред независимо от представянето Tреньорът на Лудогорец

...
Наставникът иска класиране напред независимо от представянето Tреньорът на Лудогорец
Коментари Харесай

Дерменджиев преди реванша: Дано по-добрият терен в Разград ни помогне

Наставникът желае класиране напред без значение от представянето
Tреньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев приказва преди мача със Сервет (Женева) - среща-реванш от плейофния кръг на шампионата на УЕФА Лига на Конференциите.

Той акцентира, че не се интересува дали тимът му ще сътвори доста на брой голови положения, само че желае да бъде краен победител. Първият дуел край Женевското езеро приключи при резултат 0:0, тъй че тъждество в постоянните 90 или 120 минути не устройва нито един от двата отбора.

" В Женева теренът не беше доста добър, само че ние не се оправдаваме с това нещо. Надяваме се, че положителното положение на игрището в Разград ще ни помогне. Не знам дали сътворяваме или не задоволително голови положения. За нас е значимо ние да сме крайни спечелили, а не какъв брой обстановки ще създадем в мача, стартира опитният експерт.

Лудогорец изигра към този момент три публични срещи и Дерменджиев счита, че на следващия ден ритъмът на игра на отбора ще бъде по-различен. " Не мисля, че утрешната среща ще бъде чак толкоз радикално друга спрямо първата. Защото ние като съперници се познаваме добре и се надяваме, че ще стане един добър мач. Резултатът 0:0 от първия мач беше добър за нас, само че аз мисля, че мачът си остава 50 на 50. Сервет е един доста добър тим, доста добре комплектован. Не му пречи да играе като хазаин или като посетител, само че е правилно, че ние сме домакини и това е значимо ", сподели още Дерменджиев, представен от Българска телеграфна агенция.

" Трябва да бъдем доста умни на следващия ден. Мисля, че това не е задоволително, само че е значим миг. Съперникът е добър тим и ние се съобразяваме с това нещо, само че мисля, че имаме доста положителни шансове да продължим. Действително, теренът в Женева не беше добър, само че нашият е, тъй че се надявам да ни помогне ", добави опитният експерт.

Добрата вест за него е, че няма контузени футболисти отвън трайно намиращия се отвън състава Антон Недялков. Ивайло Чочев, който беше притеглен преди дни от ЦСКА 1948 и към този момент изигра 45 минути за състезание, пък няма по какъв начин да бъде картотекиран. Всички останали обаче са добре и са разполагаем.

" Аз избирам тимът да играе отмерено и като хазаин, и като посетител. Но вкъщи в действителност усещаме поддръжката на нашата аудитория и тя ни носи по-голямо самочувствие ", сподели още експерт.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР