Наставникът Димитър Димитров е настроен за повече от тежък мач

...
Наставникът Димитър Димитров е настроен за повече от тежък мач
Коментари Харесай

Херо: Ще ни бъде много трудно срещу Истанбул ББ

Наставникът Димитър Димитров е надъхан за повече от тежък мач на своя Лудогорец против Истанбул ББ в идния конфликт в Турция на старта на борбата в груповата фаза на Лига Европа.

“Знаем доста неща за съперника - съобщи Херо. - Това е мощен тим с класни характерности и за малко да стане първенец на Турция. Съперникът разполага с доста качествени футболисти, които са играли в огромни шампионати. Ще ни бъде тежко, само че аз разгадавам на нашия опит в шампионатите, който е насъбран през годините. Винаги преди мачовете споделям, че възможностите са 50/50. Гледали сме им мачове и знаем за мощните и слабите им страни. И аз като всеки треньор се надявам на победа, само че ще се радваме и на тъждество, отчитайки какъв брой мъчно ще ни бъде.”

Българският експерт призна, че ще настрои тактиката на “орлите” основно върху играта на Истанбул ББ, само че съобразявайки се и с капацитета, с който разполага.

“Да бъдем почтени - и ние си имаме проблеми. Но аз имам вяра в качествата на нашите играчи и знам, че те разполагат с нужните качества - към този момент са го потвърдили през годините. В тази подла група всеки има шансове. Още след тегленето на жребия споделих, че не си паднаха допустимо най-трудните противници от трета и четвърта урна.

Истанбул Башакшехир и Лудогорец играят през днешния ден от 20:00 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР