Настават последните дни, в които е подходящо да отидем дале

...
Настават последните дни, в които е подходящо да отидем дале
Коментари Харесай

Рапъри в почивка: Pavell & Venci Venc' заведоха половинките на Малдивите, съблазняват със снимки

Настават последните дни, в които е уместно да отидем дале на юг, с цел да се насладим на екзотичната романтика на Занзибар, Малдивите, а за какво не и Дубай. И родните звезди знаят това, и се възползват от тези благоприятни условия. Поредният образец в тази посока са рапърите Pavell и Venci Venc'. Двамата може и да не са дружно, а с половинките си, само че изборът и при двамата е един - Малдивите!

Виж още: Куриоз: Симона Загорова схванала от гаджето си, че е бременна! Новината ги шокирала...

Първи там се озоваха Павел и половинката му - Кристина Нгуен или най-малко това съдим от фотосите в Instagram. Докато Павел и много по-обран в изявленията си, красивото му гадже разгласява впечатляващи фотоси от екзотичиня остров. От тях излиза наяве, че двамата са се гмуркали в кристалните води към Малдивите, насладили са се на комфортен четиризвезден хотел, а времето несъмнено е било " с тях ". 

Преди часове със фотоси от Малдивите се похвали и Venci. " Рискувайте: в случай че спечелите, ще бъдете щастливи; в случай че загубите, ще бъдете мъдри ", написа той под видео с приказните води към острова. 

Вероятно рапърът е там със своята половинка, Мая, с която са решени да се оженят на някой другоземен остров. Дали това се е случило на Малдивите, не знаем, само че е евентуално няма да узнаем. 

Виж още: Разделиха ли се Деси Слава и половинката ѝ Благой? Отговорът от първо лице

Мая и Венци са дружно от относително скоро, само че се познават от повече от 10 година Пътищата им още веднъж се пресичат, само че доскоро повече от година. Двамата се срещат на концерт, а пандемията проваля професионалните им проекти, с цел да " уреди " персоналните им.

Павел и Кристина пък са дружно от към 3 години. Двамата живеят от известно време в сливенско.

Изображение: https://www.instagram.com/pavizzll/
https://www.instagram.com/venztagram/
https://www.instagram.com/krisiinguyen/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР