Настъпването на поредната вълна от ковид пандемията със сигурност ще

...
Настъпването на поредната вълна от ковид пандемията със сигурност ще
Коментари Харесай

Гласят нови мерки по стадионите у нас

Настъпването на следващата вълна от коронавирус пандемията сигурно ще докара до рестрикции и за почитателите на футбола. Въвеждането на противоепидемични ограничения по време на футболни срещи разискаха на среща в Министерството на младежта и спорта заместник-министрите на опазването на здравето доктор Александър Златанов и доктор Тома Томов, министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов и част от екипа му, както и представители на Българския футболен съюз.

Във връзка с повишение на равнищата на заболяемост от COVID-19 беше разисквано да се разреши наличието на аудитория при съблюдаване на разстояние от две седалки сред почитателите, а в секторите без седалки - да не бъде допускана аудитория.

Привържениците ще имат достъп до стадионите единствено против представянето на билети, пропуски или предложения. Свободно влизане няма да се позволява. Сред предложенията е и почитателите да влизат най-късно 15 минути преди началния час на футболната среща, а пропускателният режим да бъде проведен при спазването на отдалеченост от най-малко 2 метра. Носенето на защитни маски от момента на влизане на стадиона до напускането му остава наложително.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР