Настъпва Ерата на Водолея. Астролозите ппредвиждат трансформация за цивилизацията. Предстои

...
Настъпва Ерата на Водолея. Астролозите ппредвиждат трансформация за цивилизацията. Предстои
Коментари Харесай

Ерата на Водолея: Предстои 20-годишен цикъл на промяна

Настъпва Ерата на Водолея. Астролозите ппредвиждат промяна за цивилизацията.

Предстои двадесетгодишен цикъл на смяна, която носи след себе си нова ера. Планетите Сатурн и Юпитер към този момент навлязоха в знака Водолей, който е знак на новото начало.

Дългоочакваната ера на Водолей стартира, когато точката на мартенското равноденствие се реалокира от съзвездието Риби в съзвездието Водолей. На всеки приблизително 2150 години настава нова астрологична ера.
Кога ще се случи това?
Между астролозите няма корав консенсус по кое време ще стартира Ерата на Водолея (и дали към този момент е почнала!).

Повечето настояват, че ерата на Водолея е почнала през 20-ти век, до момента в който други настояват, че ще настъпи през 24-ти век.

Едно е ясно, лишава към 200-300 години, с цел да се премине последователно от една ера към друга. И сега прекосяваме от ерата на Рибите към ерата на Водолея.

Вече можем да станем очевидци на въздействията на Водолея. Технологичният прогрес, науката и интернет са запазените марки на Водолей - и всички те към този момент са към този момент налице, по всички точки на земята.

Крайната цел на Ерата на Водолея е самостоятелната независимост.

След като се освободим изцяло от груповата карма на човечеството, належащо за ерата на Рибите, която в този момент завършва, ние последователно започваме да прекосяваме към все по-голяма самостоятелна независимост (Водолей).
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР